Asiakkaidemme Kokemuksia yhteistyöstämme


BrandID Fenix Signilla on 17 vuoden kokemus hinnannäyttö- ja informaatiotuotteista sekä innovatiivisista miljööratkaisuista. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti. Tuotantomme, varastomme ja myyntikonttorimme sijaitsevat Hyvinkäällä, mutta myyjämme sekä asentajamme toimivat alueittain ympäri Suomen. BrandID Fenix Sign toimii useiden kansainvälisten merkkituotteiden maahantuojana. www.fenixsign.fi

”WeCon on toiminut rekrytointikumppaninamme, kun olemme hakeneet vahvistusta myyntiin ja asennuspalveluihimme. Olemme löytäneet tehtäviin sopivat henkilöt nopeasti ja vaivattomasti. Meihin on pidetty rekrytointiprosessien aikana aktiivisesti yhteyttä ja yhteistyömme on ollut sujuvaa. Rekrytointiyhteistyö säästää huomattavasti aikaamme ja antaa meille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme.”

Harri Rusanen | Toimitusjohtaja | Brand ID Fenix Sign Oy


Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Tänä päivänä yritys toimii jo toisessa sukupolvessa ja tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Teen myynnissä, maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee yhteensä lähes 30 henkilöä. Nordqvistin laadukasta teetä voi nauttia Suomen lisäksi mm. Venäjällä, Baltiassa ja Japanissa. www.nordqvist.fi

”Teimme WeConin kanssa rekrytointiyhteistyötä etsiessämme markkinointitiimiimme vahvistusta. Olimme erityisen tyytyväisiä meidän toiveisiimme räätälöityyn palveluun, jonka avulla tavoitimme erittäin hyvän määrän potentiaalisia kandidaatteja tehtävään. Arvostimme rekrytointipalvelun tuomaa ajansäästöä ja sitä, että WeCon oli meidän suuntaamme aktiivinen koko rekrytointiprosessin ajan. Myös hakijoita tiedotettiin aktiivisesti haun etenemisestä. Yhteistyömme avulla löysimme erinomaisen uuden henkilön tiimiimme.”

Kristiina Nordqvist | Brand Manager | Nordqvist Oy


LogisTila on kasvava ja ketterä palveluyritys, jonka palveluihin kuuluu toimitilojen välitys yritysasiakkaille, toimitilojen kiinteistöjohtaminen sekä kiinteistöjen konsultointipalvelut, kuten AKA-kiinteistöarviot. Toimitilavalikoimasta löytyvät kaikki yritysten tarvitsemat toimitilat: varastotilat, tuotantotilat, toimistotilat sekä liiketilat. Palvelemme niin vuokralaista kuin kiinteistön omistajaakin. LogisTila toimii koko Suomen alueella. Päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun ja muun Uudenmaan alueen asiakkaita, minkä lisäksi yrityksellä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Pohjois-Savossa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Päijät-Hämeessä. www.logistila.fi

”Olemme tehneet WeConin kanssa tuloksellista rekrytointiyhteistyötä etsiessämme osaajia toimitilavälitykseen eri paikkakunnille. Olemme saaneet selkeästi tehostettua rekrytointiamme suorahaun menetelmien avulla. Erityisesti olemme olleet positiivisesti yllättyneitä rekrytointiprosessien nopeuteen ja siihen, miten paljon tehtävään sopivia kandidaatteja olemme tavoittaneet meille räätälöityjen hakumenetelmien avulla. Lyhyesti sanottuna WeConin toiminta rekrytointikumppanina on ollut joustavaa, positiivista ja tehokasta.”

Rauno Nurmi | Toimitusjohtaja | LogisTila Oy


Youredi is the leading provider of integration services and solutions for logistics and the global supply chain. Youredi’s solutions are versatile, reliable, and fully managed integration services transferring and transforming information between different business applications, organizations, ecosystems, and continents. We work with companies from all over the world (international market leaders e.g. Maersk, Descartes and Inditex and in Finland e.g. Posti and Hartela). Youredi operates globally from Finland and the USA. For more information, please visit www.youredi.com.

”Olemme hyödyntäneet WeConin rekrytointipalvelua vahvan kasvumme tukena sekä myyntitiimissämme että taloushallinnossamme. Yhteistyössämme olemme olleet erityisen tyytyväisiä rekrytointiprosessin ammattimaiseen kokonaishallintaan, kokemukseen ja asiantuntijuuteen perustuvaan ohjaukseen sekä sujuvaan rekrytointiviestintään.

Uskomme, että ammattitaitoisesti hoidettu rekrytointi kohottaa yrityksen työnantajakuvaa ja yhteistyömme ansiosta kaikille hakijoille on jäänyt meistä yrityksenä positiivinen kuva. Arvostamme erityisesti WeConin hyvin ammattimaista, joustavaa ja proaktiivista palveluhenkisyyttä yhdistettynä asiakkaan konsultatiiviseen sparraukseen.”

Geesche Laksola | Head of Business Development | Youredi Oy


Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiautojen toimittaja, jonka lähtökohtana kaikissa toiminnoissa on asiakkaan odotusten ylittäminen. Yritys tunnetaan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Voit tutustua tarkemmin yritykseen osoitteessa www.eilola.fi.

”Arvostamme yhteistyössämme erityisesti sen tuomaa ajansäästöä. Voimme itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaamme ja luottaa siihen, että rekrytoinnit hoituvat ammattitaitoisesti. Olemme olleet todella tyytyväisiä henkilökohtaiseen palveluun ja joustavuuteen sekä kykyyn löytää juuri meille sopivia työntekijöitä. Kaiken kaikkiaan yhteistyö on ollut helppoa ja vaivatonta.”

Saku Riekki | Toimitusjohtaja | Eilola Logistics Oy